5 Comments

 1. Magnus Enger said:

  I følge folk som har snakket med de det gjelder har de aldri sagt det som stod i avisa. Stillingen er lyst ut sånn: «Vi søker etter en leder med godkjent bibliotekfaglig utdanning (bachelor grad) eller annenn relevant universitet-/høgskoleutdanning og erfaring. Det kreves kunnskap og erfaring knyttet til økonomistyring, IKT-administrative verktøy og personalforvaltning.» (Et par klikk innover herfra: http://bodo.kommune.no/ledige-stillinger/) La oss håpe det beste! 🙂

  25. juni 2014
  • Mariann Schjeide said:

   Eg svarte deg på Twitter, men tek det også her: Eg forsøkte å få tak i både kultursjef og biblioteksjef i går fleire gongar utan hell. Journalisten fekk eg imidlertid tak i, og han stadfesta at det var slik det var blitt sagt. Han påpeika vidare at dette hadde dei hatt god tid på å dementere og/eller kommentere i etterkant (artikkelen sto 20. juni). Dette var ikkje blitt gjort. Det er mange som har snakka med mange her, som du også påpeiker. Nokre rykter når også oss her i Norsk Bibliotekforening, som gjer at vi nok vil følgje ekstra nøye med kva som skjer i Bodø framover. Det som står i avisa er i alle fall ikkje i særleg samsvar med utlysningsteksten av biblioteksjefstillinga.

   26. juni 2014
   • Magnus Enger said:

    «Det som står i avisa er i alle fall ikkje i særleg samsvar med utlysningsteksten av biblioteksjefstillinga.» Enig!

    26. juni 2014
   • Magnus Enger said:

    «- Kultursjef Arne Vinje i Bodø kommune avviser på det sterkeste […] at han eller Kari Nystad-Rusaanes skal ha sagt noe som helst i intervjuet om at bibliotekarer ikke er ønsket som søkere. I følge ham er de på jakt etter den mest kompetente søker uansett og er noe forbauset over at bibliotekarstanden hisser seg opp over en slik «journalistisk feil» i stedet for å lese utlysningsteksten.»
    Fra: http://www.bibforb.no/-+Velkommen+i+Stormen!.b7C_wlbGYU.ips

    27. juni 2014

Comments are closed.