E-bøker i alle kanalar

Og no skjer det endeleg: E-bøker debatterast i alle kanalar, utlånet av norsk skjønnlitteratur er i ferd med å skyte til himmels. Sånt kan vi like! I dag har eg ein kronikk om e-bøker i Aftenposten som du kan lese her.

5 Comments

 1. Eva Mostraum said:

  Flott innlegg i Aftenposten. Vil berre gjere deg merksam på at lenka i bloggposten ikkje fungerer. Det hjelper å putte inn eit kolon «http» og skråstrekane. 🙂

  2. juli 2014
  • Eva Mostraum said:

   Ikkje kan eg skrive heller….
   Kolon MELLOM «http» og skråstrekane.

   2. juli 2014
   • Kristin Storrusten said:

    Takk for at du sa fra! Teknisk webmaster har vært inne og rettet opp lenken 🙂

    2. juli 2014
  • Mariann Schjeide said:

   Eg trudde eg hadde sletta den lenka….. Eg er litt novise i denne bloggverda foreløpig!

   2. juli 2014
 2. Lars Holm said:

  Hei,

  Veldig bra argumentasjon! Vi med lesebrett (jeg har en Kindle) kommer ikke til å slutte å kjøpe bøker fordi om vi får lånt gratis på bibliotek. Samlingen min er nå på rundt 100 bøker, evt lån ville kommet i tillegg til mine kjøp og som en introdusjon til for meg nye forfattere.

  14. august 2014

Comments are closed.